vineri, 13 iulie 2012

Contestatii BAC 2012? Epic Fail...

Dupa ce ca Bac-ul in sine a fost un fail de proportii elevii se gasesc sa isi taie singuri craca de sub picioare.
Intamplarea, comica pentru noi, de plans pentru elevul/eleva in cauza, a avut loc in Buzau .
Nu a fost multumit/multumita cu nota care a luat-o desi era una destul de buna, mai exact 7.40 si a cerut recorectarea lucrarii. Dupa recorectare, surpriza, a luat 3.80 si a picat Bac-ul desi initial il promovase.
Au fost multe cazuri in care au fost diferente destule de mari intre punctajul initial si cel de dupa recorectare, cu puncte atat in minus cat si in plus, dar acest caz este pur si simplu epic.
Sa sti ca ai trecut Bac-ul, sa nu fi multumit de nota si pe urma din cauza ca te chinuie talentul sa faci o contestatie sa te trezesti ca trebuie sa dai iar proba la BAC ca ai picat.
Incompetenta profesorilor care au corectat este destul de clara in multe cazuri dar aici e morbid de clar... Cum sa notezi o lucrare cu 7.40 si apoi dupa 2 recorectari sa se ajunga la 3.80? Am zis 2 recorectari deoarece la prima recorectare daca se inregistreaza o diferenta de punctaj mai mare de 1.5 puncte la nota atunci se trece si la o a 3-a comisie de corectare .
Oricum, ce se mai poate spune... Elevii sunt slabi pentru ca nu invata, dar profesorii sunt epici pentru ca nu au habar ...
O dedicatie pentru cei care nu au luat Bac-ul, pur si simplu genial cel care a compus asta ...


Un comentariu:

  1. vezi ca ai omis sa mai precizezi un exemplu...O studenta din Braila daca nu ma insel,a facut cerere de recorectare la Biologie,cu nota 2.8.La reexaminare,a primit 9.9 . WtF? Se mai intampla si de-astea.Suntem in Romania,si asta ne ocupa tot timpul.

    Ady S#lm

    RăspundețiȘtergere