luni, 1 iulie 2013

Floraria cu povesti - Emotii pentru toti

floraria cu povesti
Probabil multi dintre noi am apelat candva la serviciile unei florarii, nu neaparat online, pur si simplu o florarie oarecare la care am apelat pentru diverse ocazii.
Insa cum traim in era tehnologiei, era clar ca trebuie sa avem parte si de florarii online, poate chiar prea multe la acest moment, dar nu e o problema, ne ofera noua mai multe solutii pentru a alege.







Floraria cu povesti - Emotii pentru toti



  •    Ideea este cum alegem o florarie de la care sa comandam, care sunt punctele forte ale acesteia si ce o face mai speciala fata de restul incat sa merite sa fie aleasa din multitudinea de oferte.
  •   Astfel ajungem si la subiectul in cauza, la Floraria cu povesti, o florarie online din Bucuresti, ce are ca produse cadouri de genul vin rose, vin rosu, praline, sampanie si o gama diversificata de buchete de trandafiri, ca doar e florarie.
  •    Insa ce o face suficient de speciala, ce o face sa se remarce in fata altor florarii, mai ales ca totusi, vorbim de Bucuresti, unde chiar nu se poate pune problema de lipsa de florarii.

floraria cu povesti


  •    De principiu, povestea, povestea este aspectul care o face diferita, pentru ca practic iti pune pe tava motivul pentru care a fost infiintata aceasta florarie si scopul lor.
  •    Cat despre preturi, daca stam bine sa ne gandim si analizam preturile de pe piata, ei se incadreaza chiar foarte bine si au preturi accesibile la buchete, in plus iti ofera si posibilitatea atasarii unui mesaj la buchet, mesaj care poate fi scris de tine, sau, in caz ca nu esti destul de inspirat la momentul respectiv si ai nevoie de ajutor, cei de la Floraria cu povesti te ajuta si in acest aspect cu mesaje originale si emotionante.
  •    Va invit chiar sa cititi povestea infiintarii acestei florarii pentru a va face o idee mai exacta a ceea ce spun :


   "Bine ai venit la Floraria cu Povesti!
   Ma numesc Marian. Am 40 de ani, am terminat o facultate de comunicare si lucrez intr-un domeniu care nu are absolut nicio legatura cu aceasta.
   Vreau sa-ti povestesc cum s-a nascut Floraria cu Povesti.
   Vara trecuta, intr-o dimineata ce se anunta obisnuita, un coleg, care imi este si prieten, a venit extrem de abatut la birou. Cu doua seri inainte, se certase foarte rau cu iubita lui. Era tulburat si mi-a cerut sfatul. Ea nu-i mai raspundea la telefoane sau mesaje. I-am sugerat ca ar trebui sa faca un gest diferit de tot ceea ce facuse pana atunci: sa-i trimita un buchet de trandafiri la birou si printr-un mesaj sa-si ceara iertare intr-un mod delicat si emotionant. Nu se simtea inspirat si i-am promis ca il ajut.
   Am accesat un site, am comandat florile online, mi-am lasat imaginatia sa zburde, am compus un mesaj care ar fi topit si ghetarii si... profitand de faptul ca ea nu ma cunostea personal, am facut eu livrarea. Inchipuiti-va reactia ei si a colegelor de birou, in momentul in care un tip imbracat in costum, cu un buchet de trandafiri in mana, se opreste in fata ei si ii spune ca reprezinta un serviciu personalizat de livrat trandafiri pentru persoane speciale, in conditii speciale. Jumatate din scopul pentru care eram acolo fusese atins. Atunci cand a citit mesajul, am fost convins, studiindu-i chipul, ca aceasta idee a mea, va avea un final fericit. Si asa a fost!
   Ulterior el i-a spus adevarul. Dupa cateva saptamani, am fost invitat la o cafea de catre amandoi, iar ea, dupa ce mi-a multumit, mi-a spus zambind, ca ar trebui sa-mi schimb job-ul, sa duc oamenilor flori si mesaje, numindu-ma simbolic, un mesager al emotiilor.
   Asa mi-a venit ideea infiintarii acestui boutique de trandafiri, elegant, unic, cu mesaje personalizate, create special pentru fiecare beneficiar al emotiei, cum imi place mie sa-I numesc. Nu este un serviciu de livrat flori, pentru asta exista zeci de site-uri, este un serviciu de "livrat" emotie. Noi nu suntem curierii care aduc flori, noi suntem mesagerii emotiilor tale."



floraria cu povesti



  •    Cred ca acum este mai clar ceea incercam eu sa va prezint dumneavoastra, o poveste simpla, incarcata insa cu emotie, de la care a pornit o adevarata "fabrica" de povesti.
  •    Astfel, nu pot decat sa va invit daca sunteti din Bucuresti, sau daca vreti sa faceti un cadou cuiva care este din Bucuresti, sa apelati la Floraria cu povesti, care va pune la dispozitie cadouri, buchete de trandafiri si, nu in ultimul rand, o frumoasa poveste.


floraria cu povesti

Un comentariu:

  1. Ne gandim mereu ca viata este scurta, ne uitam la o floare si toate sentimentele de tristete dispar. Floraria despre care ai scris este una dintre cele mai bune.

    RăspundețiȘtergere