vineri, 18 ianuarie 2013

R.I.P. Victor Radovici

victor radovici
In noaptea de vineri, 18 ianuarie, la ora 2:30, a fost primit in Imparatia cerurilor un nou "inger" al teatrului romanesc, Victor Radovici.
Acesta a plecat dintre noi dupa o lunga perioada de suferinta, fiind internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, miercuri, in data de 9 ianuarie si incetand din viata dupa 9 zile de chin, in fatidica zi de vineri, 18 ianuarie.




R.I.P. Victor Radovici

Victor Radovici a incetat din viata



Trupul neinsufletit al actorului si regizorului Victor Radovici va fi depus in foaierul Teatrului Excelsior, sambata, 19 ianuarie, intre orele 14.00 si 17.00, dupa care va fi dus la Capela Bisericii din Chitila.
Va fi inmormantat duminica, 20 ianuarie, in Cimitirul Sfanta Maria din Chitila, la ora 13.00.
A fost cunoscut de o lume intreaga, pentru ca impreuna cu trupa Teatrului Excelsior a efectuat turnee in lumea intreaga: Franta, Japonia, Canada, Belgia, Elvetia, SUA, etc.
A fost si un profesor eminent, fiind indrumatorul mai multor generatii de actori la Facultatea de Arte a Universitatii Hyperion. 
De altfel, opt dintre actorii promotiei 2001 au devenit actorii Teatrului Excelsior.
Acesta urma sa implineasca varsta de 77 in vara acestui an, un an care a inceput destul de greu pentru cultura, teatrul si cinematografia romaneasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu