marți, 22 ianuarie 2013

Modificarile in codul rutier au intrat in vigoare ...

darian
Dupa cum prea bine stim, ai nostri dragi politicieni isi fac timp din plictiseala sa faca noi modificari in constitutie, sa mai arunce cate o lege, sa mai puna cate o virgula care sa le permita sa fure mai mult, asa ca de ce sa nu mai faca ei inca o fapta buna si draga noastra conducere sa le mai cate un sut si la soferi.






Modificarile in codul rutier au intrat in vigoare ...

Noi motive pentru spagi ?


   Intradevar, ar fi bine daca s-ar aplica o parte din noile modificari din codul rutier, dar dupa cum prea bine stim si cunoastem, acele modificari or sa fie folosite de unii politisti ca scuze ca sa mai scoata si ei cate o spaga, "smecherii" oricum nu or sa aiba absolut nici cea mai vaga idee ca ar fi aparut vreo modificare pentru ca la ei nu se aplica legile ca la restul lumii si altele, gen cea cu pistele pentru biciclisti, nu se prea pot aplica intr-o tara unde doar orasele mari isi permit sa aiba piste marcate, cel putin teoretic, iar in general acestea oricum sunt folosite mai mult ca parcari, in special pentru taxi-uri, sau sunt puse atat de prost incat nu prea ai cum sa le urmaresti ca te trezesti cum iti sar trecatorii in fata, sau, mai frumos, cum iti apare cate un stalp care este pus fix in mijlocul pistei pentru biciclisti care oricum este mult prea ingusta in 90% dintre cazuri.
   Cea cu mopedele e ok practic, nu e deloc o idee rea ca oricine vrea sa se plimbe cu un scuter sau orice altceva sa fie nevoit sa detina permis, pentru ca astfel de persoane, in special multi copii carora legea mult prea permisiva in acest caz nu le interzicea pana acum prea mare lucru, sa nu mai se puna in pericol pe ei dar si pe multi altii.
   Deci ar primii un punct in plus daca ar fi aplicata aceasta modificare, dar dupa cum spuneam si mai sus si in alte articole, astfel de modificari se aplica doar pentru cei care nu isi permit sa ofere o mita decenta.
In alta ordine de idei, ma cam amuza cum incearca acestia sa evite cozile care se formeaza pentru schimbarea permiselor, inchizand ghisee, sigur asa o sa fie bine...not.

shame
In plus am citit ceva de genul cum ca au modificat si varsta pentru categoria CE de la 18 la 21 de ani, fapt care este cam cu dus si intors, nu zic ca este bine sau nu pentru ca asta m-ar depasi, dar am vazut destule persoane care au apucat sa termine de facut orele si dosarul si tot ce trebuie pentru aceasta categorie si care acum sunt amanate din cauza ca au sub 21 de ani, oare era chiar atat de greu incat sa nu se astepte ca or sa apara situatii de genul ?


Sincer, singura solutie logica ar fi ca cei ce au apucat de facut numarul de ore si tot ce mai este necesar sa fie lasati sa sustina examenul, pentru ca totusi sunt deja ceva bani investiti si nu poti sa lasi o persoana 3 ani pe bara din cauza ca e organizarea praf, iar cei care pica sa fie lasati sa astepte pana la 21 de ani. Problem solved...
In alta ordine de idei, nu uitati ca traim totusi in Romania, asa ca sa nu va asteptati la prea mare lucru, in afara de inmultirea spagilor si eventual a amenzilor pentru cei ce nu isi permit spagi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu