marți, 14 august 2012

Increderea in umanitate… +1


In prezent este cam greu sa mai ai incredere in umanitate, pentru ca mai nou se considera ca cine fura mai mult traieste mai mult.

Teoretic este destul de adevarat acest concept, dar daca stam bine sa ne gandim ar mai fi si reversul, adica in loc sa traiasca 10 in lux ar putea sa traiasca 100 bine.

Mai sunt insa si persoane care merg pe acest principiu, drept dovada o dau de aceasta data pe Inna.


Cantareata cu succes international, care este mereu intr-o lupta contratimp , totusi isi face timp pentru ajutorarea unor copii.

Este adevarat ca haterii or sa zica acum ca a facut asta pentru publicitate, eu nu cred, dar si daca ar fi asa tot nu conteaza.

Macar de am vedea in fiecare zi cate un cantaret sau persoana publica sau pur si simplu orice persoana cu un venit care sa ii permita astfel de donatii, sa apara zilnic cate unu la televizor ajutand cate un centru de copii,batrani, cate o familie nevoiasa, pe mine unu sincer nu m-ar deranja, ar insemna pur si simplu ca datorita a 5 minute de reclama un grup de copii sau o familie acum o duce bine.

Inna a donat 15.000 de euro pentru renovarea Centrului de Diabet “Cristian Serban” din Buzias, distrus de flacari in urma cu doua luni, bani ce reprezinta onorariul artistei pentru concertul ce l-a sustinut in Timisoara.

Totusi centrul mai are nevoie de multi bani pentru renovare si tinand cont ca este din cate stiu eu singurul centru specializat in domeniu din Romania, fac un apel la blogeri si cititori sa dea acest articol mai departe in speranta ca ajunge la persoane care isi permit sa ajute acest centru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu